返回列表 发帖

About observe

◆        我们必须要做的就是看。看自己在那浩瀚领域的一个角落里建造的小房子;
◆        看、观察、倾听,这些都是了不起的行为;
◆        如果你能看,你就别无他是
◆        看就是领悟。你无法靠头脑、靠智力、靠分析和推理来领悟;
◆        看摧毁一切障碍。消除造成人类分裂的一切藩篱。
◆        哪里在看,哪里就没有冲突;
◆        如果你看自己对快乐的追求,你会看到这会招引更多的痛苦。
◆        看就是密切地接触生活。而平时我们则是生活在概念中。
◆        重要的不是学习,而是去看、去听。
◆        在那看中就有所有的美,而有美就有爱。
◆        所以看就是爱的行为。

When I had a concept about what is observation and how to observe, I failed to observe by these concept.So,there is no concept or method about observation.As I see beauty,I miss it with the concept of beautiful thing,right!

The concept must be put away,no matter how beautiful and powerful it was.It passed away with the beauty uncertainly,nothing left.
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友

返回列表 回复 发帖